Benvolgudes famílies,

Posam en marxa l’activitat de la Fruita Solidària, els beneficis de la qual van, íntegrament, a la Fundació Concòrdia solidària per col·laborar amb el Projecte “Alimentando Vínculos” al Barri 22 de Enero a l’Argentina.

Tot l’alumnat que vulgui està convidat a participar en aquesta activitat: Infantil, Primària, UEECO, ESO així com tot el personal del centre.
Teniu fins dimecres 15 de novembre per entregar la circular i el tutor/a recollirà la comanda de la fruita i els diners corresponents. Per favor, vos demanam que no us despisteu amb les dates perquè no es podran servir les comandes realitzades amb posterioritat al 15 de novembre.

Pel berenar de divendres 17 de novembre, l’alumnat rebrà la fruita comanada. Recordau que aquells que no hagin comanat fruita no tendran l’opció de poder comprar entrepà a l’escola i, per tant, l’hauran de dur de ca seva.