El dimarts 28 de novembre l’alumnat de Secundària dels Sagrats Cors –Es Convent- varen dur a terme un una xerrada-col·loqui, amb la periodista Maria del Mar Puigserver, quant a La violència masclista a l’adolescència amb la intenció de fer present, entre els més joves, el 25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones-.

La finalitat de l’acte no era altra que la de renovar el ferm compromís per erradicar les violències masclistes des de ben petits i difondre el missatge de tolerància ZERO, entre les persones més joves.

En aquest ordre de coses, tant l’alumnat com la periodista Mar Puigserver, pogueren interactuar i feren palesa, entre tots i totes, la voluntat i la intenció de visibilitzar i sensibilitzar-nos vers qualsevol mena de violència i, especialment, aquelles que afecten les dones en qualsevol entorn de la vida quotidiana.

Va quedar clar, durant el col·loqui, que l’educació entre els més joves és cabdal… per ventura així, quan siguin adults, NO faran ús ni del CRIT ni del COP per expressar les seves frustracions i insatisfaccions.