A L’ATENCIÓ DE LES FAMÍLIES DEL NOSTRE ALUMNAT

El pròxim dimecres, 20 de desembre celebrarem el concert de Nadal, a les 19:00h.

L’alumnat ha de ser present a les aules corresponents a les 18:40h.

Vos recordam que és costum vestir-nos per tal ocasió amb jersei o camisa blanca i pantalons o falda amb tons grisos, negres o blau marí.
L’accés a l’església pels pares es realitzarà pel portal major (pati de baix). Els pares de l’alumnat d’infantil i primer i segon de primària podran anar a deixar els seus fills a les aules, però després hauran de sortir per la porta del claustre i entrar a l’església pel portal major.

NO ESTÀ PERMESA L’ENTRADA PER LA PORTA DE LA SAGRISTIA.

Vos animam a participar de la Xocolatada Solidària que organitza Concòrdia Sóller per a després del Concert. Per a la venda dels tiquets i els preus de la xocolatada, vos farem arribar una circular amb tota la informació.

Moltes gràcies.
Vos hi esperam a tots.