Malgrat les condicions meteorològiques adverses que van impedir el tradicional fogueró, els estudiants de l’escola dels Sagrats Cors van viure una festa de Sant Antoni plena de ritme i alegria.

La pluja no va poder aturar l’esperit festiu de l’alumnat, que van ser sorpresos amb la visita especial dels Xeremiers, Esclatbutzes i membres de la Batucada. L’alegria es va estendre pels passadissos de l’escola mentre els estudiants gaudien de la música tradicional mallorquina.

Encara que el fogueró no es va poder encendre, la comunitat escolar va demostrar la seva capacitat per adaptar-se a les circumstàncies i transformar una situació desfavorable en una celebració inoblidable. El pati de l’escola es va convertir en un escenari improvisat, on els Xeremiers van fer ballar a tots amb les seves melodies contagioses i els Esclatbutzes van encendre l’atmosfera amb els seus focs.

Els membres de la batucada, amb els seus instruments de percussió, van afegir una nota vibrant a la festa, fent que els estudiants d’Infantil es sumessin a la dansa i compartissin rialles i moments especials.

Així, tot i les adversitats meteorològiques, l’escola va viure una celebració de Sant Antoni única, plena d’energia i esperit comunitari, demostrant que la tradició pot prendre formes noves i emocionants en moments inesperats.

Per acabar, us convidam al fogueró especial del divendres 26 de gener a les 20:00 hores, organitzat per l’alumnat de 4t d’ESO i l’APIMA al pati de l’Escola dels Sagrats Cors de Sóller. No us perdeu aquesta festa plena de calor humana i diversió.