Avui, en un gest simbòlic de culminació dels esforços realitzats durant els diferents cursos, l’alumnat del nostre centre ha participat activament en un acte commemoratiu celebrat a la plaça, amb motiu del Dia de la Pau i la No-violència. En aquesta jornada especial, hem reflexionat sobre la importància de cuidar-nos a nosaltres mateixos com a base per a poder oferir un millor cuidat als altres.

La pau no només és l’absència de conflictes, sinó també la presència d’harmonia i respecte mutu. Hem après que, en cuidar-nos a nosaltres mateixos, adquirim la capacitat de perdonar i deixar anar el ressentiment, obrint camí a un entorn on la comprensió i la solidaritat floreixen.

Avui, amb aquest acte, reafirmem el nostre compromís amb la construcció d’una comunitat escolar basada en valors de pau, tolerància i coexistència. Creiem fermament que, en cultivar la pau dins de nosaltres, podem contribuir de manera significativa a la pau en el món que ens envolta.

En aquest Dia de la Pau i No-violència, recordem que cada petit gest de bondat, empatia i comprensió suma, creant un impacte durador més enllà de les nostres aules i abraça el món amb esperança i harmonia.

#esconvent #cuidarmeicuidar #jrosselló #pauinoviolència