Dilluns 5 de febrer. La setmana del Carnaval va començar amb molta energia, amb tothom animat a portar alguna cosa al cap. L’escola estava plena de barrets, diademes, turbants, mocadors i corones, creant un ambient alegre i ple de creativitat.

Dimarts 6 de febrer. El Rei Carnestoltes va desafiar a tots a vestir-se d’un sol color. L’alumnat va respondre amb entusiasme, convertint les classes en un mosaic vibrant de colors. No hi havia límits per a la imaginació, i la varietat de tonalitats va ser impressionant.

Dimecres 7 de febrer. La consigna del dia era dur una capa o mocador. La gent va abraçar l’ocasió amb estil, creant un aire misteriós i elegància a cada pas. L’escola es va omplir de mocadors i de capes.

Dijous 8 de febrer. Va ser un dia relaxat i divertit, ja que tothom va ser convidat a venir amb el seu pijama. L’escola es va transformar en una gran festa de llits amb gent passejant pel carrer en plantofes i pijames, donant un toc còmic i alegre a la setmana del Carnaval.

Divendres 9 de febrer. La setmana va culminar amb tots disfressats amb el que volguessin o tenguessin per casa. L’escola es va omplir de personatges de tota mena, des de superherois fins a éssers màgics, creant un espectacle visual impressionant.

L’escola va destacar la creativitat i la diversió que va inundar durant aquesta setmana plena d’alegria i color. Moltes gràcies a tothom per la seva col·laboració i per fer del Carnaval una celebració inoblidable.