L’alumnat de 4t d’ESO de l’escola acaba de retornar del viatge d’estudis de Londres, on han viscut una experiència única i enriquidora.

Durant els quatre dies de la visita, els estudiants han explorat l’essència cultural de la capital britànica, visitant llocs emblemàtics, museus destacats i gaudint d’espectacles musicals de renom.

No obstant això, més enllà dels atractius turístics, el que ha destacat d’aquest viatge han estat els vincles humans. Les rialles, la complicitat, les xerrades profundes, les bromes i els moments de ball han creat una connexió que va més enllà de les aules.

Agraïm a tot el professorat i al personal implicat en l’organització d’aquesta memorable experiència. Els moments viscuts a Londres no només han contribuït al desenvolupament acadèmic, sinó que també han enriquit la vida personal i les relacions entre els estudiants.