“Guardians de l’Aigua”

Iniciarem l’activitat amb l’objectiu clar de conscienciar l’alumnat sobre la importància d’estalviar i tenir cura de l’aigua a través d’activitats pràctiques i de la reflexió.

L’alumnat de 3r i 4t d’ESO foren ​​els encarregats de dinamitzar aquesta activitat amb una breu exposició-xerrada sobre la importància de l’aigua i el desafiament que suposa la seva conservació. Vam crear uns cartells creatius i educatius sobre la importància de la cura i l’estalvi de l’aigua, així com alguns consells per aconseguir fer cura d’ella.

Cada grup va elaborar gotes d’aigua amb fulls reciclats. Aquestes gotes es decoraren de manera lliure i es va escriuré un missatge sobre l’estalvi de l’aigua. Les gotes van formar un gran mural dintre l’escola.

Aquesta activitat no només va ajudar a educar els estudiants sobre la cura de l’aigua, sinó que també va fomentar la creativitat, el treball en equip i la reflexió individual sobre com cadascú pot marcar la diferència. Una activitat on va formar part tot l’alumnat del centre i vam berenar amb el grup de feina. Enhorabona a tot l’equip organitzador!