El centre va obrir les portes a la comunitat en una jornada que va ressaltar la seva dedicació a l’educació integral. El Dia de Portes Obertes va ser una oportunitat per als visitants de conèixer de prop la missió, els valors i el talent del centre, així com de descobrir les seves instal·lacions i programes educatius.

El personal del centre i els estudiants van guiar els familiars a través d’un recorregut interactiu, destacant les diferents àrees d’aprenentatge i els seus projectes destacats. Des de laboratoris científics fins a estudis d’arts creatives, els familiars van tenir l’oportunitat d’immersió en una varietat de disciplines i activitats enriquidores.

Un dels moments més destacats de la jornada va ser la presentació dels projectes destacats dels estudiants. Des de recerques científiques innovadores fins a interpretacions artístiques inspiradores, els visitants van quedar impressionats per la creativitat i el talent dels joves estudiants del centre. Aquesta exhibició va demostrar l’èmfasi del centre en fomentar la curiositat, la creativitat i la resolució de problemes entre els seus alumnes.

En resum, el Dia de Portes Obertes va ser una jornada memorable que va captar l’esperit i l’essència del centre.