L’acampada de 3r d’ESO, una experiència inoblidable.

Els alumnes de 3r d’ESO han tornat de la seva acampada amb records inesborrables. Durant l’estada, han gaudit d’un dia ple d’activitats emocionants: esports aquàtics a la mar, escalada i orientació pel bosc.

La jornada ha començat amb activitats a la mar, on els estudiants han practicat surf i caiac, gaudint del mar i el sol. A la tarda, han desafiat les seves habilitats amb l’escalada, superant els seus límits i treballant en equip. Finalment, han participat en una activitat d’orientació, aprenent a utilitzar la brúixola i llegir mapes per trobar el camí correcte pel bosc.

L’acampada ha estat una gran oportunitat per compartir moments únics amb els companys i gaudir de la natura. Els estudiants han tornat a casa amb somriures i moltes històries per explicar, demostrant que l’experiència ha estat un èxit rotund.

APS ArqueoTramuntana al curs de 1r d’ESO.

En el marc del programa d’Aprenentatge i Servei (APSArqueoTramuntana, els alumnes de 1r d’ESO del nostre centre han realitzat recentment una sortida educativa al pintoresc poble de Deià. Aquesta activitat tenia com a objectiu principal conèixer de prop el patrimoni arqueològic de la zona.

Durant l’excursió, els estudiants van visitar el Museu Arqueològic de Deià, on van poder observar diverses restes i objectes que ofereixen una visió fascinant sobre la història antiga del municipi. A més de la visita al museu, els alumnes van explorar altres restes arqueològiques de la zona, aprofitant l’ocasió per aprendre sobre les civilitzacions que van habitar aquest indret fa segles.

L’experiència es va complementar amb l’allotjament al refugi de Can Boi, un entorn perfecte per gaudir de la naturalesa i la tranquil·litat de Deià. Els estudiants també van gaudir d’un bany a les cristal·lines aigües de la costa deianenca, un moment de relaxació i diversió molt esperat per tots.

Finalment, la tornada es va fer pel sender del GR, permetent als alumnes gaudir d’un paisatge impressionant i practicar una mica d’excursionisme. Aquesta sortida ha estat una experiència molt enriquidora, combinant aprenentatge, història, natura i diversió, que ben segur quedarà en el record de tots els participants.