Facem cura de la Terra… És l’única llar.

Aquest migdia, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, els alumnes del Col·legi Sagrats Cors han volgut sumar-se a aquesta jornada per donar ressò sobre la importància de tenir cura i estimar la nostra terra.

Per commemorar aquest dia especial, els alumnes han anat fins a l’atri de l’Ajuntament, on han llegit un manifest que destaca la necessitat urgent de protegir el medi ambient. A més a més, han penjat una pancarta elaborada col·lectivament amb el missatge: «Fem cura de la Terra… És l’única llar».

L’acte ha estat un èxit, mostrant el compromís dels joves amb la sostenibilitat i la preservació del planeta. Els alumnes han expressat la seva preocupació pel futur del medi ambient i han animat a tota la comunitat a unir-se en aquesta causa tan important.

El Col·legi Sagrats Cors ha demostrat una vegada més el seu compromís amb l’educació ambiental i la formació de ciutadans conscients i responsables amb el seu entorn.