Els primers a actuar van ser els alumnes d’Infantil. Durant el curs van aprendre moltes coses sobre el món de les formigues. El més important és que les formigues fan feina en equip, es cuiden entre elles i totes són importants. Per això, Tot Infantil va voler acabar el curs amb aquest missatge: la importància de cuidar-nos a nosaltres mateixos i també els uns als altres. Per això, ens van presentar un Ball de la cançó: “La vida secreta de les formigues”.

Educació Infantil

Els més menuts de primària, els alumnes de primer, es van convertir en MINIONS, com a la pel·lícula on els personatges volien robar la Lluna. Els alumnes de primer eren com ells, divertits i amb una personalitat única. No volien robar la Lluna, però sí el cor de tot el públic. “Minions Bounce“.

Primer de primària

Els alumnes de segon han treballat molt durant tot l’any, i finalment va arribar el moment de celebrar-ho amb una escenificació i un ball que van preparar especialment per a l’ocasió. Aquesta representació no només va mostrar el seu talent i dedicació, sinó també la importància de gaudir d’un merescut descans després d’un any ple d’esforç i treball. L’estiu és una època per desconnectar, relaxar-se i recarregar energies. Així que, sense més preàmbuls, van presentar la seva actuació especial, plena d’alegria i entusiasme: Vium l’Estiu! 

Segon de primària

Els alumnes de tercer es van inspirar en la cançó “De ellos aprendí“. Aquesta cançó volia transmetre que les històries que ens expliquen de petits poden ser rellevants i servir-nos de guia quan creixem. La cançó era un cant a la màgia i tenia la capacitat d’ensenyar i emocionar a persones de totes les edats. Els alumnes van mostrar com aquestes històries els havien influenciat i van aconseguir captivar el públic amb la seva interpretació. Va ser una actuació plena d’emoció i significat que va tocar el cor de tots els assistents.

Tercer de primària

Com bé deia el nostre lema “Cuidar-me i cuidar”, primer havia de sortir de dins nostre tota la bondat i autoestima per després poder reflectir-la cap als altres. Així ho van voler demostrar amb l’Akai Hana i amb el “We are all in this”.

Quart de primària

L’alumnat de cinquè, després d’un any intens i de molta feina, va celebrar el fi de curs amb la cançó “FIN DE CURSO”. Va ser una festa plena d’alegria i emoció, on tots els alumnes van mostrar el seu talent i entusiasme. La cançó va ser el punt culminant d’un any de dedicació i esforç, una manera perfecta de tancar el curs amb energia positiva i records inoblidables.

.

Cinquè de primària

Els més grans de primària, l’alumnat de sisè, van oferir una actuació especial amb la intenció de recordar moments passats. Amb aquesta actuació, van voler mostrar com al llarg de la vida trobem un món de sensacions i experiències úniques que ens ajuden a Cuidar-me i Cuidar. Va ser una interpretació plena de significat i emoció que va tocar el cor de tots els assistents.

Sisè de primària