El passat dijous 20 de juny vam acomiadar l’alumnat de 4t d’ESO en un acte ple de records, emocions, rialles i també llàgrimes, fruit de la convivència que hem mantingut durant els tretze anys de la seva escolaritat. Va ser una nit molt especial, on vam poder reviure moments inoblidables, des de les primeres passes a l’escola fins als últims projectes compartits.

Durant aquests anys, hem vist créixer aquests alumnes, hem viscut amb ells moltes experiències que ens han marcat i que, sens dubte, ens han fet millors a tots. Hem après junts, hem superat obstacles i hem celebrat èxits. La complicitat que s’ha creat entre els alumnes i el professorat ha estat un element clau per a l’èxit de la seva formació.

Ara toca descansar per emprendre nous rumbs, nous reptes i noves aventures. És el moment de mirar cap al futur amb il·lusió i valentia. Feu-ho des de la confiança en les vostres capacitats i fortaleses, recordant sempre tot allò que heu après i viscut aquí.

 

Comiat 4t d’ESO

Alumnat de 4t d'ESO curs 2023/2024.

L’Aula Verda: un fins aviat ple d’emoció

El passat divendres 21 de juny, darrer dia de classe, l’Aula Verda va acomiadar quatre dels nostres alumnes. Álex, David, Carla i Judith, ha estat un vertader plaer i un gran aprenentatge comptar amb vosaltres aquests anys. Teniu una llum i una essència única, i estam segurs que brillareu allà on aneu.

Durant aquests anys, hem compartit moments inoblidables, plens de rialles, aprenentatges i experiències que ens han enriquit a tots. La vostra energia i dedicació han deixat una empremta inesborrable en la nostra comunitat educativa.

Desitjam que aquesta nova etapa sigui plena d’oportunitats i èxits. Molts ànims en els vostres futurs camins. Us estimam i sempre tendreu un lloc especial als nostres cors. Gràcies per tot el que ens heu donat. Fins aviat!

Alumnat i professorat de l'Aula Verda curs 2023/2024.

Sigueu conscients que aquest és només el començament d’un nou camí ple d’oportunitats. Explorau-lo amb curiositat i determinació. I recordeu que, aquí, teniu casa vostra per a quan ens necessiteu. Sempre estarem aquí per donar-vos suport, per escoltar-vos i per acompanyar-vos en els moments que ho necessiteu.

Us desitjam tot el millor en aquesta nova etapa. Endavant, amb coratge i entusiasme!